ADELINA'S CHOICE VISITING OLLIE GANG SHOP

05 June 2014


Last days I posted a picture, a teaser, from a photo session in a shop. For those who doesn’t know which one, I tell you now. For many of us is just a shop, but for those who love cool snickers and T-shirts, who love skateboards and even grafitty spray paint, OllieGang Shop is a destination. I’m not saying only because of the quality point of view, I say it also because of the friendly approach of the sales persons. You feel suffocated when somebody blows on your neck in a shop? Pay them a visit and you’ll see you won’t face this inconveninet. Also, they give good advice on clothing, matching colurs, etc.

I said they are friendly, so today you see some pictures of only one outfit.  :D 
If you are around the old city center, you better pay them a visit.

Zilele trecute am pus niște poze, un “teaser”, cu o ședință foto într-un magazin. Dacă nu știti ce magazin era, vă spun eu acum. Pentru mulți dintre noi poate e doar un magazin, dar pentru cei care își caută haine și încălțăminte cool, skateboard-uri sau chiar spray-uri pentru grafitti, OllieGang Shop e o destinație. Nu spun asta doar din punctul de vedere al calității produselor, dar mă refer și la comportamentul prietenos al vânzătorilor. Te simți sufocat într-un magazin când cineva îți suflă in ceafă la propriu?  Fă o vizita la ei și o sa vezi ca nu o să ai problema asta. În plus îți mai dau și sfaturi, cum să te îmbraci, ce culori ți se potrivesc, etc.
Și pentru că am vorbit mai devreme de amabilitatea lor, să știți ca pozele de azi sunt doar de la una dintre ținute.   :D
Dacă sunteti prin Centrul Vechi și v-am facut curioși, vă invit să le treceți pragul.



4 comments: